Arkea & juhlaa, ruokaa & leivontaa, sisustusta & matkailua

Arkea & juhlaa, ruokaa & leivontaa, sisustusta & matkailua

maanantai 18. marraskuuta 2013

Rahkaletut

Iltapalana tänään rahkalettuja marjoilla ja agavesiirapilla, reseptin löysin Vantaan Sanomien Kokeile kotona -osiosta.

Rahkaletut:


  • 4 kanamunaa
  • 1 purkki rahkaa
  • 1 1/2 dl vehnäjauhoja
  • 1/2 dl sokeria (käytin tummaa ruokosokeria)
  • 1 tl vanilliinisokeria
  • ripaus suolaa (itse käytin himalajan suolaa)
  • rypsiöljyä paistamiseen


Vispaa kananmunat vaahdoksi ja sekoita ne rahkan kanssa. Sekoita taikinaan jauhot, sokerit, suola. Letut kannattaa paistaa miedolla lämmöllä, sillä letut jäävät paksuhkoiksi ja voivat muuten palaa helposti.


2 kommenttia:

  1. Namm! Meinasin tehdä näitä iltapalaksi, mutta taidankin jättää huomiselle, kun on paremmin aikaa!

    VastaaPoista
  2. Letut sopivat loistavaksi iltapalaksi ja voin kyllä suositella, olivat todella hyviä :)

    VastaaPoista