Arkea & juhlaa, ruokaa & leivontaa, sisustusta & matkailua

Arkea & juhlaa, ruokaa & leivontaa, sisustusta & matkailua

keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Ravintolapäivään valmistautumista ja vegemuffareita

Lauantaina 16.11 on virallinen Ravintolapäivä, jolloin kuka tahansa voi perustaa pop up-ravintolan päiväksi. Olemme ystäväni kanssa osallistumassa Ravintolapäivään ja perustamme päiväksi konditorian. Tämä viikko onkin mennyt hankkiessa raaka-aineita tuotteisiin ja suunnitellessa tuota päivää, kuinka se käytännössä tulisi toteuttaa. Meillä kummallakaan ei ole aiempaa kokemusta Ravintolapäivästä, joten jännittää miten saamme kuljetettua kaiken ja kasattua paviljongin/juhlateltan, onko tuotteita valmistettu tarpeeksi ja entä minkälainen sää on yms. Valikoimassamme on juustokakkuja, kuppikakkuja, bostonkakkuja, suolaisipiiraita, marjapiiraita, macarons-leivoksia, mokkapaloja, kaffea ja limua. Näitä herkkuja voi sitten syödä oman valintansa mukaan joko paikan päällä tai ostaa mukaan.

Ravintolapäivästä voi lukea lisää allaolevasta linkistä:

http://www.restaurantday.org/fi/

Päivät käyvät vähiin ja kaikki on hyvällä mallilla, niinhän se oli että hyvin suunniteltu on kuin puoliksi tehty. Perjantaina sitten leivotaan hurjana, jotta kaikki tuotteet olisivat mahdollisimman tuoreita.

Tässä suunnitellessa tein iltapalaksi Healthy Kitchen-keittokirjasta vegemuffareita, joita nautittiin juuri teen kanssa ja kyllä maistui :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti