Maailman parhaaseen jauhelihakastikkeeseen tuli seuraavia aineita:
- 400g naudan jauhelihaa
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä raastettuna
- 1/2 Chiliä
- Mustapippuria
- Valkopippuria
- Suolaa
- Oreganoa
- Basilikaa (kuivattua)
- 400g Polpa Di Pomodoro tomaattimurskaa (Lidl)
- 1/2 purkkia Nostia Passata Di Pomodoro paseerattuja tomaatteja (Lidl)
Ensiksi kuullotettiin sipulit ja chili pannulla, sitten lisättiin sekä ruskistettiin jauheliha. Tässä vaiheessa lisätään mausteista suola, mustapippuri, valkopippuri. Kun mausteet ja jauheliha on sekoitettu niin lisätään tomaattimurskat sekä oregano ja basilika. Mausteista ei harmi kyllä tullut mitattua paljonko niitä laitettiin, mutta ihan reilusti laitoimme, sillä jauheliha itsessään on kovin mautonta ja vaatii kunnon maustamista. Suosittelen maustettaessa lisäämään vähitellen niitä ja maistamaan välillä. Näin saat omaan makuun juuri sopivan. Hauduta kastiketta hetki kannen alla. Mmmmm ja niiiiin hyvää, tätä tehdään meidän keittiössä ehdottomasti uudestaan ja PIAN :)
Kuvaa ei valitettavasti tullut otettua kastikkeesta pannulla eikä tästä juuston peittämästä annoksesta saa kyllä mitään kuvaa itse jauhelihakastikkeesta :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti