Arkea & juhlaa, ruokaa & leivontaa, sisustusta & matkailua

Arkea & juhlaa, ruokaa & leivontaa, sisustusta & matkailua

perjantai 17. tammikuuta 2014

Uutta ilmettä blogiin ja hassu perunasosekakku :D

Blogin ulkoasun päivittämisestä ja hiomisesta on muodostunut yllättävän haastava projekti. Erilaisia ideoita ja värimaailmoja on tullut kokeiltua ja sopivan löytäminen on vaikeaa. Lähdin hakemaan raikkaampaa ilmettä ja minulle tärkeitä asioita kuvien muodossa esitellen. Bloggeria vielä vähän käyttäneenä ulkoasun muokkaaminen on sekin pelkästään teknisesti vielä opettelun asteella, mutta toivottavasti kärsivällisyys palkitaan. Projekti ei vielä ole valmis, mutta tyylisuunta on jo havaittavissa :)

Aiemmin tällä viikolla posteljooni sai toimitettua minulle voittamani Kinuskikissan Kinuskikissa leipoo-kirjan ja tänään oli aika kokeilla leipomusta nimeltä Daim-marenki hurmuri.


Pidämme puolisoni kanssa marengista ja ehdoton kesäherkkumme on mansikka-marenkikakku. Tästä syystä lähdin luontaisesti myös kokeilemaan marenki hurmuri. Kakkua valmistettaessa alkoi minua kuitenkin hymyilyttämään, kun rouhittu suklaa lisättiin kakun täytteeseen. Täyte alkoi muistuttaa jo koulussa tutuksi tullutta jauheliha-perunasoselaatikkoa :D:D Kakku ei siis esteettisesti ollut niin kaunis, mutta makua se ei haitannut. Tosin tämä kakku on erityisen suklainen, joten melkoisen makeaa se kaikkiaan oli :)


Perunalaatikko-kakkumme aiheutti meissä hilpeyttä ja tuntuikin hyvältä nauraa oikein sydämensä pohjasta omille luomuksille :D Seuraavaa kokeilua odotellessa :D Huomenna syömään ja elokuviin Tupakeittiön tiimin kanssa. Mukava saada hieman vaihtelua arkirutiineihin :) Pitkästä aikaa luvassa myös kotimainen elokuva - Ainoat oikeat. Mukavaa viikonloppua kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti