Arkea & juhlaa, ruokaa & leivontaa, sisustusta & matkailua

Arkea & juhlaa, ruokaa & leivontaa, sisustusta & matkailua

maanantai 13. tammikuuta 2014

Vihdoin lunta :)

Helmikuu lähestyy ja samalla lähestyy myös seuraava Ravintolapäivä. Kokemukset edellisestä Ravintolapäivästä ovat niin mukavia, että aiomme osallistua myös nyt heti seuraavaan tapahtumaan. Ei muuta kuin budjettia rustaamaan ja leivonta-aikataulua lukkoon. Alkuinvestoinnit ovat mm.juhlateltan osalta kunnossa, joten valmistautuminen itse tapahtumaa varten on huomattavasti ensimmäistä kertaa vaivattomampaa. Edellisen ravintolapäivän perusteella tiedämme mitkä herkut asiakkaille maittavat ja pystymme paremmin valmistautumaan oikeilla tuotteilla. Toivottavasti sää on meille armollinen ja pääsemme nauttimaan iloisesta meiningistä aurinkoisessa, mutta ei niin kirpeässä talvikelissä :)

Paikasta A paikkaan B - osa 547. Joka jannu autoon ja menoksi. On mahtavaa asua maamme suurimman ostoskadun välittömässä läheisyydessä. Sen varrelta löytyy niin suuria kauppakeskuksia kuin muitakin valtaisia kauppakeskittymiä. Kehä III tarjoaa mahdollisuuksia joka lähtöön ;) Perjantaina oli vuorossa reissu Ikean ihmeelliseen maailmaan. Olimme makutuomareina mattoja katsastamassa, mutta yleiseen sisustamiseen se väkisin tahtoi kääntyä. Kotiimme istuvia tavaroita oli joka puolella esillä. Pitäisi vaan kulkea laput silmillä. Olisi niin paljon helpompaa taloudellisesti! :) Pitempään suunniteltu hyllykkö kylpyhuoneeseen kuitenkin löytyi, joten turha ei reissu meillekään ollut. Kauan kaivattua järjestystä löytyy nyt myös pesuhuoneen puolelta.

Onpa ollut rentouttavaa nauttia vapaista ennen reilun viikon päästä alkavaa työharjoittelua. Olen saanut liikkua, laittaa ruokaa, touhuilla kotona sekä vain olla ja nauttia. Pelkkä oleminen on itselleni jostain syystä kamalan hankalaa, pitäisi oikein opetella rentoutumaan. Koko ajan jyskyttää päässä ajatus siitä, että mitä pitäisi tehdä tai voisiko aikaa hyödyntää jotenkin. Varsinkin nyt kun jäljellä olevat vapaapäivät vähenevät niin mietin jatkuvasti pitäisikö kaapit siivota, hoitaa juoksevia asioita tai käydä paikoissa jonne aika ei kevään kiireissä riitä. Tänä vuonna olisi kuitenkin syytä tavoitella rennompaa menoa, ei stressiä siitä mitä pitäisi tehdä tai minne pitäisi mennä. Jatkuva kiire ei  kyllä sovi kenellekään.

Lopuksi hieman talvisia tunnelmia kotimme lähiympäristöstä. Vihdoin maa sai ylleen pienen lumikerroksen. On vaan niin paljon valoisampaa ja pirteämpää :) Alimmassa kuvassa Vantaan Niagara Falls. Kyseessä todellisuudessa Keravanjoki Tikkurilan edustalla, jossa jokea on valaistu putouksen kohdalla hieman samaan tyyliin kuin Niagaran putouksia Yhdysvalloissa. Täytyy lähteä ulkoilemaan kameran kanssa kunnolla. Kaikenlaista mielenkiintoista valokuvattavaa löytyy yllättävän läheltä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti