Arkea & juhlaa, ruokaa & leivontaa, sisustusta & matkailua

Arkea & juhlaa, ruokaa & leivontaa, sisustusta & matkailua

keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Värit vaihtoon

On olemassa yksi asia, jossa ei koskaan pääse maaliin saakka nimittäin sisustaminen. Mielihalut ja trendit elävät omaa elämäänsä ja aika ajoin on aika uudistaa kotia pienillä teoilla. Puolisoni hankittua kotiimme erilaisia ilmailuun liittyviä tauluja ja niiden seinälle asentamisen jälkeen siirryimme takaisin ruokailutilan puolelle. Olemme verkkaiseen tahtiin päivittäneet uutta ilmettä keittiöömme. Aloitimme hankkimalla ruokailutilan valaisimeen himmentimen. Ennen kaikkea luomaan tunnelmaa arjen erilaisiin hetkiin ja tilaisuuksiin.

Halusimme myös vaalentaa koko ruokailutilan lähes mustavalkoista yleisilmettä. Valkoinen pöytä, mustavalkoiset tuolit, mustat astiat ja harmaat matot. Kaikkiaan fiilis oli melko tumma ja uusien värien tuominen tilaan haasteellista. Aloitimme projektin jo aiemmin syksyllä myymällä mustat kipot ja kupit pois ja ostamalla vaaleita astioita tilalle. Matoille löysimme uudet omistajat hetkessä ja yhtä nopeasti uudet vaaleat matot tilalle. Välillä tuntuu siltä, että kun tapahtuu niin tapahtuu paljon ja hetkessä! Tämän projektin loppuun saattamiseksi tarvitsemme vielä uudet ruokailutilan tuolit. Kuvastoja, netin markkinapaikkoja ja kaikkia muita mahdollisia lähteitä selaillen olemme ahkerasti kartoittaneet tarjontaa, mutta emme ole vielä löytäneet mieleisiämme sekä lompakollemme sopivia vaihtoehtoja. Nämä kaksi asiaa harvoin kulkevat käsi kädessä :)

Mieleni hamuaa jo taas uusia asioita vaikka edellinen projektikaan ei ole vielä valmis. Ideoita löytyy liikaa kaikkialta ja niitä kaikkia tahtoisi kovasti kokeilla. Onneksi puolisoni puhuu minulle järkeä sopivin väliajoin, mutta ehkä niistä ideoista parhaimmat hautuvat ja toteutuvat ajan kuluessa :)


Löysin tietokoneeltani kuvan sushi-illasta, oli niin herkullisen näköinen, että piti laittaa tämä muuten vähän tylsännäköisen keittiön rinnalle :) Kunhan saamme keittiön valmiiksi niin pitää sitten ottaa after-kuvat tänne blogiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti