Arkea & juhlaa, ruokaa & leivontaa, sisustusta & matkailua

Arkea & juhlaa, ruokaa & leivontaa, sisustusta & matkailua

perjantai 20. joulukuuta 2013

Yksi projekti pulkassa

Joulu lähestyy ja kiireet kasvavat. Tällä viikolla on saatu aikaan taas yhtä sun toista ja vieläkin riittää tekemistä. Pidempään käynnissä ollut projekti ruokailutilassa saatiin päätökseen. Tämän lisäksi on tonttuiltu lahjojen parissa, tsempattu lukukauden viimeiseen tenttiin ja aloitettu makuuhuonen päivitykset. Touhuiltu siis on. Kohta on hyvä rauhoittua Joulun viettoon ja vetää hetki henkeä :)

Uutta ilmettä haettiin tuolien ja mattojen päivityksellä. Tavoitteena oli saada vaaleampia ja lämpimämpiä sävyjä ruokailutilaan. Löysimme uudet tuolit huokeaan hintaan, mutta pientä panostusta se myös meiltä vaati. Lähdimme liikkeelle vaaleanruskeista, maalaamattomista tuoleista. Halusimme säilyttää valkoisen yleisilmeen ja päädyimme maalaamaan tuolit. Osittain tilanpuutteen takia päätimme myös olla esikäsittelemättä tuoleja. Valkoista kalustemaalia pintaan kahteen otteeseen ja sopivat istuintyynyt päälle, niin helposti syntyy maalaisromanttinen yleisilme ;) Saatoimme luovuttaa vanhat tuolimme uuteen kotiinsa palvelemaan innokkaasti niitä odottavia uusia omistajia.

                                     Tästä lähdettiin liikkeelle :)


                                     Tuolit maalattiin 2 kertaa.


             Keskiviikkona kaikki oli istuintyynyjä myöten valmista :)


Maalaaminen on aina iso projekti, joka vie paljon aikaa ja tilaa. Joka kerta, kun olen aloittanut uuden maalausprojektin (kohteita on pari ennestään), olen päättänyt etten enää ikinä maalaa mitään. Budjetin ja valinnan vaikeuden takia sitä kuitenkin löysi itsensä taas pensseli kädessä maalaamasta. Do it yourself, jos ei muu auta :)

Kaikenlaista puuhastelua on kiva harjoittaa ja se pitää mielen virkeänä. Tulisi vain muistaa, että hoitaa projektin kerrallaan loppuun saakka ja aloittaa sitten vasta uuden. Stressi on herkästi kulman takaa kurkistava asia, joten älä kasaa itsellesi liikaa tekemistä. Nyt kohti viikonloppua ja viimeisiä valmisteluja ennen joulua. Koulu on tältä vuodelta ohitse ja odotettu vapaa alkaa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti